Om os

Vores marked

Det Blå Marked beliggende på Lysholm Allé 86 i 4690 Haslev er, med sine 10.000 m2 fordelt på fem sammenhængende og opvarmede haller, Skandinaviens største og ældste permanente kræmmermarked. Et besøg på Det Blå Marked, med over 250 forskellige stader, er et møde med danske kræmmerkultur og et slaraffenland for alle slags, der kan lide at gå på en hygge jagt efter dagens fund til en god handelspris. Det Blå Marked holder åbent lørdag og søndag - hele året - fra kl. 10-17 og der er GRATIS parkering og entré.

Det Blå Marked ligger midt på Sjælland kun 60 km fra København, 68 km fra Korsør, 50 km fra Slagelse, 55 km fra Holbæk, 43 km fra Vordingborg, 20 km fra Næstved tæt ved motorvej E47/E55/E20.

 

Vores ting og sager

Hos Det Blå Marked finder du et stort, bredt og spændende udvalg af nyt og gammelt, bl.a.:

  • Designer- og teaktræsmøbler.
  • Brugskunst og indretning.
  • Kgl. porcelæn og glas.
  • Samle objekter (gammel legetøj og skilte).
  • Retro 60ér og 70ér genbrugsting.
  • Mærkevaretøj, smykker, lædervarer og skind.
  • Telefon covers og tilbehør samt andet elektronik.
  • Hobbyvarer (Herma perler, strikkegarn mv.)

Samt meget meget mere og sågar findes der en slikstand med Danmarks måske bedste flødeboller, en slagter og en frisør. Se et udsnit af udvalget på kræmmersiden

 

VORES CAFETERIER

På Det Blå Marked behøver du hverken sulte eller tørste. Vi har hele to cafeterier, med plads til 300 siddende gæster, der tilbyder både varme og kolde frokostretter og drikkevarer til familievenlige priser.

Cafeteriet i hal A er der et stort udvalg af gammeldags dansk mad og smørrebrød mens der i cafeteriet i hal F serveres f.eks. vores populære burger og gammeldags is.

profil3

profil1

Vores vision

Som Skandinaviens største og ældste kræmmermarked ønsker vi, at bibeholde den helt specielle kræmmerkultur og markedsstemning, vi har på Det Blå Marked i dag samtidigt med, at der stadig skal være plads til fornyelse. Vi ønsker at skabe et marked, med så bredt et udvalg af varer som muligt og være blandt de bedste markeder i Danmark. Vi ønsker ligeledes, at give vores besøgende gæster en oplevelse udover det sædvanlige.

Adresse

Det Blå Marked Haslev
Lysholm Alle 86
4690 Haslev

CVR: 13720592

Åbningstider

Åbent hver weekend

 

Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00

 

telephone5
Inger@detblaamarked.dk

+45 28 87 81 41

BV sponsorlogo web 2017 002

flag Denmark flag United Kingdom flag Germany